Aselajeja

Aselajeja
T-72M, F-18 C/D Hornets, Hamina class Missileboat Pori

perjantai 10. marraskuuta 2017

TUNTEMATON SOTILAS



Kävin Iisalmen reissulla katsomassa uuden Tuntemattoman sotilaan. Elokuva oli positiivinen yllätys eli hyvä oli. Taistelukohtaukset oli tehty todella hyvin ja roolijakokin näin ensimmäisellä katsomisella vaikutti hyvältä. Varsinkin Eero Ahon jäätävä suoritus Rokkana oli mainio.


Vanha ”kalusto-expertti” oli erityisesti tyytyväinen siihen, että T-34 panssarin mallit tulivat elokuvassa esiin oikeassa tuotantojärjestyksessä eli ”pitkäputkinen Sotka” oli taistelussa mukana vasta kun oltiin vuodessa 1944. Muita ristiriitaisuuksia elokuvasta pitäisi kuitenkin löytyä erään ystäväni mukaan, mutta ensimmäisellä katselulla en kiinnittänyt käsiaseistukseen paljon huomiota. Pitää sitten ostaa DVD kun kyseinen raina tulee myyntiin ja katsoa uudelleen. Samaan katselukokemukseen ei kuitenkaan pääse kuin elokuvateatterissa.








TRAILERI - 1

TRAILERI - 2



2 kommenttia:

  1. Epäilinkin että tämä olis hyvä taistelukohtauksiltaan, ellei peräti paras. DVD-tä vartoilen.

    VastaaPoista
  2. Kyllä vaan - DVD on hommattava heti. Toinen DVD on kanssa ostoslistalla; jäi nääs katsomatta elokuvissa tuo uusi leffa "Dunkirk" eli leffa Britannian siirtomaajoukkojen + ranskalaisten evakuoinnista 1940. Ilmeisesti se ilmestyy joulukuussa...Tuntematon mennee ens vuoteen!!

    VastaaPoista